Wat is Bridge?

met Geen reacties

Bridge is een blockchainapplicatie die tools levert voor bedrijven, KYC-processen (ken uw klanten) en Initial Coin Offerings (ICO’s). Op dit moment wordt door verschillende blockchainontwikkelaars geëxperimenteerd met identificatietoepassingen die binnen blockchainnetwerken kunnen worden uitgevoerd. Onze identiteit bepaalt wie we zijn en stelt ons in staat om wereldwijd transacties uit te voeren. Het beschermen van onze identiteit is nog nooit zo ingewikkeld geweest als vandaag de dag. Uiteraard komt dat voor een heel groot deel doordat data ten aanzien van onze identiteit binnen allerlei systemen is opgeslagen en het feit dat we allemaal continu met elkaar in verbinding staan. Om veilig deel te kunnen nemen aan online marktplaatsen is er dus behoefte aan betrouwbare identiteitsoplossingen.

Blockchain, wereldwijd netwerk, Bridge protocol.

Bridge richt zich op een universele identificatie-standaard voor de blockchain

Bridge is een NEO dapp die zich focust op digitale identiteit en gebruikt de blockchain om een nieuwe standaard te ontwikkelen voor identificatietoepassingen die wereldwijd kunnen worden gebruikt. Een universele indentificatie-standaard waarmee je overal veilig kunt aantonen wie je bent, zonder risico van misbruik van persoonlijke gegevens. Het Bridge-protocol werd ontwikkeld om privacy en anonimiteit van gebruikers binnen digitale ecosystemen te kunnen garanderen. Gebruikers van dit platform behouden zelf het beheer over hun private sleutel en zij selecteren zelf de data die gedeeld mag worden binnen het netwerk. Het netwerk van Bridge is ontworpen op de NEO blockchain en transacties worden veilig uitgevoerd op de “Bridge chain” binnen het netwerk.

Ketting, chain.

 

Identiteitsverificatie bij ICO’s

Het identiteits-managementsysteem van Bridge is zeer geschikt om te worden toegepast als identiteitsverificatie bij ICO’s en transacties met cryptocurrency-tokens kunnen binnen het netwerk van Bridge veilig worden uitgevoerd. De cryptocurrency van het Bridge-protocol is het IAM-token, waarmee gebruikers toegang kunnen krijgen tot allerlei verschillende blockchaindiensten. Ook van deze NEO applicatie zullen we in de toekomst ongetwijfeld nog veel gaan horen!

 

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter