Wat is Zeepin? Copyright op de blockchain

met Geen reacties

Een interessante NEO dapp is Zeepin, die zich richt op een gedistribueerde creatieve nieuwe economie. Zeepin heeft zich toegelegd op het promoten van creatieve innovaties en decentrale distributie van eigendommen op de blockchain. Het platform presenteert zich als een blockchain ecosysteem dat voor iedereen toegankelijk is. Het beschermen van copyright wordt steeds ingewikkelder en daar moet deze blockchainoplossing van Zeepin iets aan gaan veranderen.Copyright, beschermen van intellectuele eigendommen op de blockchain, Zeepin.

Beschermen van intellectueel eigendom

Deze NEO dapp focust zich vooral op het beschermen van intellectueel eigendom in de creatieve sector. Zeepin maakt gebruik van zijn eigen cryptocurrency, het zogenaamde ZPT-token. Hiermee kunnen schrijvers, ontwerpers, fabrikanten, muzikanten en kunstenaars hun eigen creaties op een geavanceerde manier beschermen, distribueren en de groei van hun productiviteit een oppepper geven met behulp van blockchaintechnologie.

Verf, schilderen.

Groeien binnen specifieke markten

Zeepin is een open en transparante digitale infrastructuur, waar alle eigendommen en transacties traceerbaar zijn. Hierdoor ontstaan binnen de artistieke wereld geheel nieuwe kansen en mogelijkheden voor iedereen. Niet alleen binnen de kunstwereld, maar ook voor adverteerders, modeontwerpers, architecten, contentproducenten en grafisch ontwerpers, ontstaan nieuwe mogelijkheden om te groeien binnen hun specifieke markt. Het distribueren van hun creaties op een veilig en efficiënt platform, zonder de aanwezigheid van tussenpersonen, staat daarbij centraal.

Man met een schilderij.

ZPT-tokens

Zeepin biedt een betrouwbaar platform voor investeerders om te investeren in allerlei verschillende initiatieven binnen de creatieve sector overal ter wereld. Met behulp van de ZPT-tokens kunnen transacties worden uitgevoerd en spannende artistieke projecten worden gelanceerd binnen een blockchain ecosysteem.

Be creative.

 

Voor wie is Zeepin interessant?

Deze dapp is met name interessant voor kunstenaars, schrijvers, ontwerpers, architecten, artiesten en andere creatievelingen die hun creaties op een efficiënte en veilige manier willen distribueren.

 

Wat zijn de voordelen van Zeepin?

 

Ingebouwd vertrouwen

Met deze NEO dapp kan vertrouwen worden gecreëerd tussen meerdere partijen die elkaar niet kennen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van smart contracts die zorgen voor de juiste uitvoering van alle voorwaarden ten aanzien van de distributie van artistieke of intellectuele eigendommen.

 

Bescherming van copyright

Met Zeepin wordt het beschermen van creatieve creaties veel eenvoudiger. Stroomlijnen van copyright en het valideren van creatieve eigendommen op de blockchain, is de core business van deze NEO dapp. Ook het wereldwijd organiseren van creatieve teams wordt veel gemakkelijker.

 

Crowdfunding

Het aantrekken van fondsen om artistieke projecten te financieren is niet altijd even eenvoudig. Het transparante karakter van Zeepin zorgt voor een veilig, efficiënt en betrouwbaar investeerdersplatform. Investeren in creatieve innovaties krijgt met deze dapp een geheel nieuwe dimensie!

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter