Wat is GroupGnosis?

GroupGnosis is een platform voor marktvoorspellingen op de blockchain. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van marktlogica en algoritmen. Sommige gebruikers van GroupGnosis gebruiken het platform en de onderdelen ervan, om voorspellingsmarkten te creëren voor specifieke onderwerpen. Andere gebruikers kunnen op het platform een andere rol invullen. De denken valt aan handelaren, copywriters die producten en diensten positioneren, dataleveranciers, orakels, verzekeraars, maar ook bijvoorbeeld investeerders. Het ultieme doel van dit platform is het verwezenlijken van een volledig transparant systeem met ingebouwd vertrouwen.

 

Orakels

Het speerpunt van GroupGnosis is dus het ontwikkelen van een open platform, waarop allerlei verschillende manieren marktvoorspellingen kunnen worden gedaan. Dat houdt in dat er op het platform verschillende soorten orakels worden toegestaan. Dat zouden bijvoorbeeld bijvoorbeeld algoritmische orakels kunnen zijn. Bij algoritmische orakels halen contracten hun informatie rechtstreeks van de blockchain.

 

Wereldwijde markt

In een wereldwijde markt is het niet altijd even duidelijk wat de beste manier is om te opereren. Echter, met een gedegen voorbereiding en een nauwkeurige bestudering van de commerciële omgeving waarin je opereert, kun je de kansen op succesvol zakendoen zeer zeker vergroten.

Buy onlineVerschaffen van informatie

GroupGnosis bestaat uit een team van professionals op het gebied van financiële dienstverlening en specialisten op het gebied van marktonderzoek, in verschillende industrieën. Ook blockchain-specialist ConsenSys is betrokken bij de ontwikkeling van het platform. De gebundelde expertise en ervaring, helpt klanten met het vergaren van kennis. Een belangrijke doelstelling van GroupGnosis, is het verschaffen van informatie over potentiële investeringsklimaten, risico’s en mogelijkheden. Het doen van gedetailleerd en accuraat onderzoek, dat klanten belangrijke inzichten en analyses biedt, is de kerntaak van GroupGnosis.

 

Marktvoorspellingen als dienstverlening

GroupGnosis is gebaseerd op het cryptocurrency Ethereum. Deze technologie maakt het mogelijk om ingewikkelde voorspellingen te doen, op een relatief eenvoudig voorspellingsplatform. De software draait op het decentrale Ethereum netwerk met behulp van smart contracts. Deze slimme contracten kunnen zichzelf automatisch uitvoeren, zonder enige vorm van censuur. Gebruikers en markten zijn beveiligd en de software is wereldwijd beschikbaar.

Grafiek, marktvoorspellingen.Gebeurtenissen aanmaken

Wilt u graag uw eigen gebeurtenissen aanmaken of uw eigen markt creëren? Dan is de software van GroupGnosis zeker iets voor u! Voorspellingen ontvangen over wat het aandeel van Samsung of Microsoft is op een bepaalde datum? GroupGnosis biedt een scala aan orakel-oplossingen, die het hele proces vereenvoudigen. Snel en veilig! Als u eenmaal bepaalde gebeurtenissen hebt aangemaakt, dan kunt u markten gaan creëren, die zijn gebaseerd op de desbetreffende omstandigheden. De mogelijkheden zijn dus enorm!

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).