Wat is AdEx? De NEO dapp voor blockchain advertising

met Geen reacties

Deze pagina is verouderd

Het Chinese NEO is één van de meest interessante blockchainplatformen van dit ogenblik. Niet alleen is de NEO-coin in opmars, maar ook verschijnen er hele innovatieve dapps op het netwerk. NEO is zeer geschikt voor het uitvoeren van smart contracts en dat biedt uiteraard een zee aan mogelijkheden. AdEx is een gedecentraliseerd advertentieplatform dat het hervormen van de hele online advertising-infrastructuur als voornaamste doelstelling heeft. AdEx maakt het adverteerproces niet alleen gemakkelijker voor adverteerders, maar ook voor uitgevers en consumenten.

Vrouw met iPad, AdEx advertentieplatform op de blockchain.

 

Volledige controle over advertentievertoningen

Uitgevers kunnen zich bij AdEx aanmelden om de advertenties op hun websites te managen. De uitgevers genereren inkomsten op basis van het aantal kliks op de desbetreffende advertenties. Door de decentrale gedistribueerde opzet van dit advertentieplatform, wordt de mogelijkheid tot advertentiefraude tot een minimum beperkt en betalen adverteerders alleen voor legitieme kliks op een advertentie. Uitgevers hebben op hun beurt volledige controle over welk advertenties op hun websites verschijnen en welke niet. Door de geavanceerde blockchaintechnologie kunnen uitgevers en adverteerders rechtstreeks met elkaar zakendoen, zonder de tussenkomst van dure advertentiemakelaars, waardoor de kosten van advertentiecampagnes sterk kunnen worden gereduceerd.

 

Gedetailleerde targeting van specifieke doelgroepen

Om advertentieruimte bij online uitgevers te kunnen aankopen, kunnen zij gebruikmaken van de zogenaamde AdEx-token, een cryptocurrency-token die kan worden aangekocht met traditionele betalingseenheden zoals de euro, dollar of de Chinese renminbi. Het bereiken van de juiste specifieke doelgroepen wordt gemakkelijker door gedetailleerde “targeting” op precies de juiste momenten. Hierdoor wordt het wereldwijd promoten van producten en diensten tegen veel lagere tarieven mogelijk. Met AdEx kunnen adverteerders er zeker van zijn dat hun advertenties ook daadwerkelijk worden getoond, aan echt bestaande consumenten. Door het wegvallen van de advertentiemakelaars gaan de advertentiebudgetten van adverteerders dan ook volledig, naar de uitgevers van de verschillende online platformen. Hoge commissies en vergoedingen voor commerciële uitingen behoren met de advertentieoplossing van AdEx snel tot het verleden.

Advertising, klik, AdEx.

Consumenten houden zelf de controle over hun privacy

Met dit platform behouden consumenten zelf de controle over hun privacy en worden zij alleen blootgesteld aan advertenties die daadwerkelijk relevant zijn voor hen. Deze NEO dapp is ontwikkeld om de hele online advertentiebranche op allerlei fronten te verbeteren en de gebruikerservaring van adverteerders, online uitgevers en consumenten naar een hoger plan te tillen. Geen onnodige extra kosten meer, geen wazige campagnerapporten en analyses, maar ook geen ongewenste reclamevertoningen meer aan consumenten. Hierdoor kan de irritatiefactor worden vermeden. Met AdEx ontstaat er een geheel nieuwe aanpak van online advertising waar we ongetwijfeld nog veel van zullen horen!

Desktop, analyse van marketinginspanningen.

Wat zijn de voordelen van AdEx?

 

Gebouwd op NEO

AdEx is gebouwd op het blockchainnetwerk van NEO, waardoor het platform zeer geschikt is voor toepassingen in combinatie met smart contracts.

 

Een groot netwerk van internationale uitgevers

Deze NEO dapp kan rekenen op een zeer uitgebreid netwerk van internationale uitgevers en veel traffic.

 

Lage kosten

Op het advertentieplatform is geen sprake van hoge commissies en vergoedingen.

 

Duidelijkheid en transparantie

Adverteren via AdEx zorgt voor duidelijkheid ten aanzien van alle facetten van de advertentiecampagnes. Transparante rapporten geven een helder inzicht in de kosten en effectiviteit van commerciële inspanningen. Niet alleen bij adverteerders, maar ook bij online uitgevers.

 

Multi-device

Het advertentieplatform is geschikt voor verschillende apparaten.

 

Minimalisatie van advertentiefraude

Door de decentrale gedistribueerde opzet van AdEx worden de risico’s van advertentiefraude geminimaliseerd, waardoor de betrouwbaarheid van de resultaten van advertentievertoningen sterk toeneemt.

Nodes, blockchainnetwerk.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter