Wat is Thor? Blockchain, contractors en bouwbedrijven

with Geen reacties

Thor is een platform dat is toegespitst op contractors en ondernemers. Het aantal mensen dat de afgelopen jaren voor zichzelf is begonnen is flink toegenomen. Met name in sectoren als de bouw zijn er veel zzp’ers bijgekomen. De toename van het aantal zelfstandigen is voor een groot deel het gevolg van de economische crisis. Veel mensen raakten hun baan kwijt en moesten noodgedwongen zoeken naar andere oplossingen. Echter is de manier waarop we in Nederland met zzp’ers omgaan voor verbetering vatbaar.

Timmerman

Verzekeringen tegen arbeidsongeschiktheid zijn erg duur

Nog steeds is het voor veel zelfstandigen bijna onmogelijk om een fatsoenlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, omdat dergelijke verzekeringen gepaard gaan met enorm hoge premies. Daarnaast hebben zelfstandigen vaak niet dezelfde voordelen als werknemers in loondienst. Dat betekent automatisch dat zzp’ers meer omzet moeten generen, om in hun levensonderhoud te voorzien. Voor opdrachtgevers betekent dit veel hogere kosten en dat zien we nu vooral in de bouw. Het inhuren van contrators is op dit moment een hele dure hobby.

Bouwvakkers, Thor, sociale zekerheid voor zelfstandigen in de bouw.

 

Whitepaper

 

Thor zorgt voor lagere kosten

De NEO dapp Thor komt met een oplossing waarbij zelfstandigen continu op de juiste wijze verzekerd zijn, voor de op hen van toepassing zijnde arbeidsrisico’s. Van opdracht tot opdracht zijn ze dus gewoon verzekerd, net als iedereen. Dat biedt niet alleen zekerheid aan contractors, maar zorgt ook voor lagere kosten voor bouwbedrijven. Om gebruik te kunnen maken van Thor moet een zelfstandige beschikken over een bepaalde hoeveelheid aan Thor-tokens. Deze tokens kunnen op ieder gewenst moment aan de contractor worden uitbetaald.

Vrouwelijke ingenieur

 

Thor verbindt bedrijven aan zelfstandigen via de blockchain

Thor organiseert de salarisadministratie zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Dat komt omdat er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van dure derde partijen zoals banken, die soms dagen nodig hebben om het salaris naar de juiste contractor over te maken. Het gedistribueerde Thor netwerk verbindt allerlei soorten bedrijven op een zeer geavanceerde manier aan zzp’ers uit verschillende bedrijfstakken. Het op deze manier inzetten van blockchaintechnologie is niet alleen voordelig voor zelfstandigen, maar zeker ook voor organisaties. Beide partijen kunnen op deze manier enorm veel kosten besparen. Thor maakt de weg vrij voor een overgang van een traditionele economie naar een eerlijke transparante crypto-economie!

 

 

Meer weten?

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Leave a Reply