AXVECO: blockchain-innovatie en digitale transformatie

met Geen reacties

Blockchaintechnnologie wordt steeds bekender bij het grote publiek. Niet alleen vanwege de vele toepassingsmogelijkheden, maar zeker ook voor wat betreft de veiligheidsaspecten. Consultancybureau AXVECO geeft advies, trainingen en masterclasses over alle mogelijkheden die de blockchain te bieden heeft. De consultants adviseren niet alleen op het gebied van blockchaintechnologie, maar helpen bedrijven ook met vraagstukken rondom kunstmatige intelligentie en digitale transformatie binnen verschillende sectoren. Ook voor heldere informatie op het gebied van governance, risk en compliance implicaties, is iedereen bij AXVECO aan juiste adres.

Nodes, blockchainnetwerk.

AXVECO en smart contracts

Wat kan blockchaintechnologie betekenen voor uw onderneming? Welke financiële mogelijkheden zijn er allemaal op het gebied van FinTech? De blockchain is voor veel mensen nog een onbekend terrein en ze zien dan ook nog helemaal niet goed in, wat die techniek nu eigenlijk precies voor bedrijven, instellingen, maar zeker ook voor de overheid kan betekenen. Hoe kan de blockchain zorgen voor meer transparantie, vertrouwen, veiligheid en efficiëntie? En hoe zit het precies met de wetgeving rondom smart contracts?

Boek cover van Legal Tech, Smart Contracts and Blockchain

Waar kan AXVECO mijn onderneming mee helpen?

 

AXVECO heeft expertise in huis op het gebied van:

  • Blockchaintechnologie
  • Smart contracts
  • Decentrale applicaties (dApps)
  • FinTech
  • De ontwikkeling van nieuwe businessmodellen
  • Digitale transformatie
  • Risk Management
  • Governance en compliance implicaties
  • Kunstmatige intelligentie en machine learning

Training bij Axveco

Welke trainingen kan ik bij AXVECO volgen?

AXVECO biedt zowel standaard trainingen als maatwerk trainingen aan en werkt daarbij onder andere samen met Vijfhart IT-opleidingen, Nyenrode Business Universiteit, Computrain en LegalPlanet (gespecialiseerd in juridische cursussen).

 

Bij AXVECO kunt u de volgende trainingen volgen:

 

Fundamental Training

Deze cursus is vooral geschikt voor business managers en medewerkers die nog niet zoveel kennis hebben van het complexe protocol achter de blockchaintechnologie. Tijdens deze training is niet alleen aandacht voor de blockchain, maar wordt ook dieper ingegaan op andere geavanceerde ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie.

 

Professional Training

Deze cursus richt zich vooral op professionals en hier ligt de focus vooral op de juridische implicaties van nieuwe technologieën zoals de blockchain. Tijdens deze training wordt inzichtelijk gemaakt wat de kansen en risico’s zijn van deze technische innovaties en hoe ze binnen het bedrijfsleven kunnen worden geïntegreerd. Ook zaken als compliance, risk en governance komen tijdens deze cursus aan bod.

Axveco blockchain training

Technical Training

De Technical Training is vooral bedoeld voor IT-professionals die zelf aan de slag willen met het ontwikkelen van blockchaintoepassingen of kunstmatige intelligentie. Tijdens deze cursus wordt inzicht gegeven in de mogelijkheden en kansen van gedistribueerde grootboektechnologie, maar wordt ook ingegaan op de risico’s van deze complexe digitale infrastructuren.

 

Masterclass Artificial Intelligence

Voor iedereen die wil leren wat de kansen en bedreigingen zijn van kunstmatige intelligentie binnen verschillende bedrijfstakken, is de Masterclass Artificial Intelligence een goed begin. Wie deze masterclass heeft gevolgd begrijpt beter waarom geavanceerde technologieën zoals machine learning bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

 

Blockchain Deepdive Masterclass

Blockchaintechnologie en smart contract-toepassingen kunnen worden gebruikt om nieuwe businessmodellen en bedrijfsprocessen te ondersteunen. Blockchain Deepdive Masterclass gaat niet alleen in op de praktische kant van blockchainnetwerken, maar er is ook aandacht voor wet- en regelgeving rondom gedistribueerde grootboektechnologie.

 

Smart Contract Masterclass

Wil je graag weten hoe je zelf een smart contract kunt programmeren? Of wil je leren hoe je een decentrale applicatie kunt bouwen (dApp), dan is deze Smart Contract Masterclass van AXVECO aan te raden. Tijdens deze masterclass leer je wat het verschil is tussen smart contract-code en traditionele applicatiecode. Ook wordt er tijdens deze training dieper ingegaan op de toepassingsmogelijkheden van dApps en smart contracts.

 

Meer weten?

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter