Wat is Senno? Sentiment analyse tools op de blockchain

with Geen reacties

Senno presenteert zich als de allereerste decentrale gedistribueerde “sentiment analyse tool”. Dit platform maakt gebruik van een open API voor zogenaamde “third party apps”. Senno maakt gebruik van gedistribueerde sentiment analyses en algoritmes voor kunstmatige intelligentie, om real-time informatie te vergaren over actuele sentimenten die heersen onder consumenten en bij bedrijven, op verschillende markten. Met behulp van geavanceerde analyses van bedrijfsinformatie revolutioneert dit platform de manier waarop beslissingen worden genomen ten aanzien van allerlei zakelijke processen en private initiatieven.

Data, retail, webshop, Senno, martkvoorspellingen.

Senno en informatieverwerking

Het belangrijkste uitgangspunt van blockchaintechnologie is het teruggeven van de controle over allerlei zaken en informatie aan de mensen zelf. Aan ons dus, diegene die al deze informatie produceren. Senno biedt een geheel nieuwe manier om met elkaar samen te werken en informatie met elkaar te delen. Met deze NEO dapp kan informatie worden gedeeld op een volledig transparante manier, waarbij er geen noodzaak meer bestaat voor de aanwezigheid van “betrouwbare” derde partijen, om die informatie op een veilige manier te distribueren. Het internet heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een efficiënt communicatiemiddel, waarbij de interactie tussen mensen en geautomatiseerde systemen een enorme vlucht heeft genomen. We kunnen alle soorten informatie uploaden en downloaden, wanneer we dat maar willen en we wisselen onze gedachten en opvattingen over van alles en nog wat, continu met elkaar uit.

Blockchain, a shared single source of truth

Wisdom of the crowd

Deze blockchainoplossing van Senno geeft een boost aan de zogenaamde “wisdom of the crowd”, om ons te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in ons dagelijkse leven. Blockchaintechnologie maakt het stroomlijnen van essentiële informatie die onmisbaar is voor het nemen van de juiste beslissingen veel eenvoudiger. Deze blockchainoplossing maakt relevante informatie uit de crowd toegankelijk, veerkrachtiger en verhoogt de informatiesnelheid, waardoor crowd wisdom op ieder gewenst moment, instant kan worden toepast bij allerlei verschillende zakelijke processen. Senno realiseert met dit platform een bijzondere community van data-analytics, ontwikkelaars en trendwatchers, die op de hoogte zijn van de meest actuele ontwikkelingen binnen verschillende marktsegmenten. Dit platform brengt gedecentraliseerde technologie weer een stapje verder!

Data analyse, marktvoorspellingen, the wisdom of the crowd, senno.

Senno en de Cryptoscanner

Vandaag de dag worden veel crowd wisdom toepassingen geproduceerd door “centrale” niet-transparante organisaties en het team achter Senno is dan ook van mening dat decentralisatie op grote schaal een enorme impact zal hebben, op de manier waarop geavanceerde technologieën en informatie in de toekomst wereldwijd worden gedistribueerd. Cryptoscanner is de eerste blockchaintoepassing die op het platform van Senno wordt gebouwd. Deze scanner voor cryptocurrency’s maakt gebruik van wisdom of the crowd om ontwikkelingen op de cryptomarkt te kunnen voorspellen. Dergelijke applicaties geven een geheel nieuwe draai aan de manier waarop bedrijven vormgeven aan hun ondernemingen.

Blokken, Factom blockchain.

 

Hoe genereert Senno wisdom of the crowd?

Data wordt gedestilleerd uit allerlei verschillende informatiebronnen, waaronder social network platformen, online fora en Senno maakt gebruik van een zeer verfijnd kunstmatig neuraal netwerk, dat het platform kan voorzien van instant informatie over reacties van bepaalde doelgroepen op live trends binnen verschillende marktsegmenten. De “learning algoritmes” van Senno zullen nauwkeuriger worden naarmate het netwerk groeit en de schaalbaarheid toeneemt. Het platform is een volledig decentrale, open source en transparante economie op de NEO blockchain. Door middel van gedistribueerde hardware en smart contracts stelt dit platform iedereen in de gelegenheid om een bijdrage te leveren in computerkracht. Ook kunnen ontwikkelaars van blockchaintoepassingen het netwerk ondersteunen en daarvoor een vergoeding ontvangen in Senno tokens.

Big Data

Senno B2B SDK

Senno B2B SDK stelt derde partijen in de gelegenheid om zich door middel van een API aan het netwerk te verbinden, waarna zij de “sentiment analyse tools” kunnen gebruiken. Hierdoor beschikken deze partijen over nauwkeurige data die betrekking heeft op sentimenten en trends in real-time. Senno verzamelt real-time data uit allerlei openbare en private online bronnen. Deze verzamelde data wordt vervolgens geclassificeerd. Door gebruik te maken van “NEO digital identity”, karakteriseert Senno verschillende betrouwbare informatiebronnen en wijst aan deze databronnen een gepaste reputatiescore toe. Hiervoor maakt het platform gebruik van de geavanceerde algoritmen.

Wereldwijd netwerk, blockchaintechnologie.

SennoCore

SennoCore vormt de basis voor deze interessante NEO blockchainapplicatie en verbindt de “off-chain” wereld (van niet aan de blockchain gerelateerde toepassingen), met de “on-chain” smart contracts die worden uitgevoerd op de NEO blockchain. Ook deze NEO dapp is een echte innovatie op het gebied van decentrale gedistribueerde marktvoorspellingen.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Leave a Reply