Wat is NAGA Coin?

met Geen reacties

NAGA is een startup die werd opgericht in 2015. Het bedrijf is gespecialiseerd in decentrale gedistribueerde financiële dienstverlening en toepassingen voor de gaming industrie. Ik ben zeer enthousiast over dit platform, omdat er strikte regelgeving gehanteerd wordt en de mate van veiligheid voor beleggers daardoor bijzonder hoog is. Op de regelgeving rondom Initial Coin Offerings bij andere startups valt nog wel het een en ander aan te merken.

 

 

Roger Ver en NAGA

Roger Ver is een vroege investeerder in blockchaintechnologie en Bitcoin-gerelateerde startups. Mede daardoor wordt hij door veel mensen gezien als een van de belangrijkste blockchain-investeerders van het eerste uur. Hij was onder andere betrokken bij de financiering van Ripple, Kraken, Blockchain.info en Bitpay. Hij is een groot voorstander van massale integratie van cryptocurrency’s in onze huidige economie, omdat hij van mening is dat gedistribueerde en decentrale netwerken kunnen bijdragen aan een echte economische vrijheid voor iedereen.

Bankieren voor iedereen

Roger Ver heeft op het gebied van blockchaintechnologie ambitieuze plannen. Hij is geen fan van ons traditionele bankensysteem en steekt dat dan ook niet onder stoelen of banken. Hij wil af van de absurde vergoedingen die gepaard gaan met financiële transacties. Eén van de speerpunten van Roger Ver is ervoor zorgen dat de 2 miljard mensen op deze wereld die vandaag de dag nog verstoken zijn van zoiets simpels als een bankrekening, binnenkort net als iedereen gewoon in staat zijn om financiële transacties uit te voeren.

Centralised, decentralised, distributed.

 

 

NAGA coin (NGC)

Roger Ver is oprichter en algemeen directeur van NAGA, een digitale betalingseenheid die is ontstaan uit de NAGA GROUP AG (een Duitse FinTech onderneming die gevestigd is in Hamburg). Het is een van snelstgroeiende FinTech ondernemingen van Europa met inmiddels meer dan 100 medewerkers en kantoren in 9 belangrijke steden. NAGA GROUP AG richt zich op het vereenvoudigen van financiële transacties in aandelen en digitale goederen op grote schaal. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de allernieuwste innovaties op het gebied van blockchaintechnologie en cryptocurrency. De token sale van de NAGA coin (NGC) vond in 2017 plaats op het platform van Ethereum.

Deutsche Börse Frankfurt
Deutsche Börse Frankfurt

NAGA en Deutsche Börse

NAGA creëert een geheel nieuwe wereld voor beleggers. De potentie van dergelijke handelsplatformen is enorm. NAGA profileert zich als een van de meest innovatieve leveranciers van blockchaintechnologie voor financiële toepassingen. Dankzij een intensieve samenwerking met onder andere de Deutsche Börse heeft NAGA zich zeer sterk gepositioneerd in een nieuwe groeimarkt die zich richt op de gamewereld: NAGA VIRTUAL. Dit platform biedt gamers de mogelijkheid om virtuele producten met elkaar te verhandelen op een neutrale en gedecentraliseerde marktplaats. NAGA en Deutsche Börse transformeren hiermee een zeer versplinterde “gamewereld” en er ontstaan nieuwe mogelijkheden voor computergamers, om op een onafhankelijk platform op een legale en veilige manier computergames te kopen en te verkopen.

NAGA en smart contracts.

NAGA WALLET en smart contracts

Door de samenwerking van NAGA en de Duitse aandelenbeurs zullen er ongetwijfeld zeer veel nieuwe en winstgevende businessmodellen en niches ontstaan. Je kunt de cryptocoins opslaan in de NAGA WALLET en gebruiken voor transacties in SWIPESTOX en NAGA VIRTUAL, maar uiteraard ook voor alle andere projecten die door NAGA worden ondersteund. De wallet kan een interactie aangaan met de meest belangrijke crypto-handelsbeurzen en stelt gebruikers in staat om traditionele valuta of andere cryptocurrency’s te verhandelen tegen NGC. Transacties gaan gepaard met een ingebouwd smart contract, waarin bepaalde voorwaarden zijn opgenomen.

 

 

Meer weten?

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter