Mastering Blockchain: basiskennis van blockchaintechnologie!

met Geen reacties

Volgens velen wordt de blockchain de opvolger van ons huidige internet. Blockchaintechnologie, decentralisatie en smart contracts zouden weleens kunnen gaan zorgen voor een enorme aardverschuiving, ten aanzien van ons huidige economische systeem. Echter is de blockchain voor velen van ons een maar moeilijk te bevatten materie. Blockchainspecialist Imran Bashir legt in zijn boek Mastering Blockchain haarfijn uit hoe deze techniek met zijn cryptocurrency’s, decentrale applicaties en smart contracts nu precies werkt.

Mastering Blockchain, Imran Bashir.

 

De mechanismen achter de blockchaintechniek

Ook legt Bashir uit wat Ethereum nu precies is, wat je er mee kunt en hoe data via decentrale gedistribueerde systemen veilig kan worden getransporteerd. Daarnaast leer je de mechanismen achter de digitale betalingseenheden, zoals de Bitcoin en Ethereum. Imran Bashir gaat niet alleen in op het netwerk van Ethereum, maar geeft ook een helder inzicht in andere blockchainoplossingen zoals het Hyperledger project. Mastering Blockchain geeft ons een aardig beeld van hoe krachtig deze technologie nu eigenlijk is en hoe schaalbaar de blockchain uiteindelijk zo kunnen worden.

 

Mastering Blockchain is een must voor iedereen die de basis van blockchaintechnologie onder de knie wil krijgen!

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter