Waar kan ik Ethereum mining hardware kopen?

met Geen reacties

Wie wil gaan starten met het minen van Ethereum heeft daarvoor speciale mining hardware nodig. De keuze voor de apparatuur wordt meestal ingegeven door de prijs en de hashrate, maar ook het energieverbruik speelt bij de aanschaf ervan een belangrijke rol. Er zijn twee verschillende soorten mining apparatuur: de Central Processing Unit (CPU) en de Graphics Processing Unit (GPU). In principe is een GPU het meest geschikt voor het minen van Ethereum, omdat deze krachtiger is en er daardoor een hogere hashrate kan worden bereikt. Het goed opzetten van een mining rig kan een tijdrovende klus zijn. Vaak is een rig samengesteld uit meerdere GPU’s.

Ethereum logo. Handelsbeurzen. Ethereum Virtual Machine.

Ethereum mining rig en energiekosten

Bij de aankoop van Ethereum mining hardware wordt de opbrengst (de hoeveelheid Ether die je kunt verdienen op basis van de computerkracht), afgezet tegen de energiekosten. Alleen dan kun je bepalen of de opbrengst genoeg is om winst te maken. Een goede GPU voor het minen van Ethereum is de Superhash E8 – 224 MH/s. Deze mining hardware behaalt een hashrate van 224 MH/s (+/-5%) en dat betekent in principe dat er maandelijks een opbrengst kan worden gerealiseerd van ongeveer € 266.-. Uiteraard is dat bedrag relatief, omdat ook de muntwaarde en de moeilijkheidsgraad binnen de blockchain, invloed hebben op de opbrengst.

Superhash E8 – 224 MH/s – Ethereum mining hardware

 

De Superhash E8 – 224 MH/s is stabiel en geschikt voor het minen van verschillende cryptocurrency’s

De mooi vormgegeven Superhash E8 – 224 MH/s met acht AMD RX 570 videokaarten is niet alleen geschikt voor het minen van Ethereum, maar ook voor verschillende andere virtuele valuta. Deze Ethereum mining apparatuur draait op het stabiele 64-bit besturingssysteem ethOS en de miner kan worden geconfigureerd door middel van een remote configuratie bestand.

Ethereum

Wat zijn de voordelen van de Superhash E8 – 224 MH/s?

 

  • Een krachtige GPU met een verbruik van amper 1030 Watt.
  • Wordt geleverd met 8 AMD RX 570 videokaarten.
  • Naast het minen van Ethereum is deze mining hardware ook geschikt voor het minen van andere cryptocurrency’s.
  • Mooie vormgeving met een aluminium frame.
  • Stapelbaar, waardoor de opslagruimte zo goed mogelijk kan worden benut.
  • Goed overzicht over het functioneren van de miners dankzij een uitgebreid webpanel.
  • De Superhash E8 wordt kant en klaar geleverd met een garantieperiode van twee jaar op alle onderdelen en een Nederlandstalige handleiding.
  • Ondersteuning bij het instellen van je crypto wallet en poolsettings.

 

Wat zijn de nadelen van de Superhash E8 – 224 MH/s?

 

  • Veel warmte-afgifte, waardoor het apparaat alleen kan worden geplaatst in een goed geventileerde omgeving.
  • Deze GPU draait op het besturingssysteem van ethOS en kan daarom alleen worden gebruikt voor het mining proces.

 

Ethereum mining hardware met een lagere hashrate en minder energieverbruik

 

De Superhash E6 – 170 MH/s

Deze Ethereum mining hardware met zes AMD RX 570 videokaarten, een hashrate van 170 MH/s en een verbruik van 775 Watt is iets minder krachtig dan de E8, maar wordt het meest verkocht is zeer geschikt voor het minen van Ether en andere cryptocurrency’s.

Superhash E6 – 170 MH/s, Ethereum mining hardware

 

De Superhash E4 – 112 MH/s

Deze Ethereum mining hardware met vier AMD RX 570 videokaarten, een hashrate van 112 MH/s en een verbruik van 515 watt is minder krachtig dan de E8 en de E6, maar ook dit is een miner van hoge kwaliteit.

Superhash E6 – 170 MH/s , Ethereum mining hardware.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter