Wat is Effect AI? Gedecentraliseerde ecosystemen voor AI

met Geen reacties

Kunstmatige intelligentie doet langzaam zijn intrede binnen verschillende industrieën. Het probleem met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie is dat er een groot gebrek is aan transparantie. Er zijn maar enkele grote bedrijven die kunstmatige intelligentie ontwikkelen en dat doen zij voor een groot deel achter gesloten deuren. Dat houdt dan ook automatisch in dat de ontwikkeling van deze geavanceerde technologie, volledig onder controle is van deze in nevelen gehulde sector.

Kunstmatige intelligentie, Effect AI.

The Effect Network

Effect AI vindt dat het de hoogste tijd is voor een alternatief voor deze onwenselijke situatie en focust zich op private gedecentraliseerde ecosystemen, waarbinnen allerlei soorten diensten kunnen worden aangeboden. Een platform voor de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie dat voor iedere ontwikkelaar wereldwijd toegankelijk is. “The Effect Network” is een open netwerk dat op de NEO blockchain wordt uitgevoerd en van brandstof wordt voorzien door het NEP-5-token. De ontwikkeling van The Effect Netwerk verloopt in 3 verschillende fasen: M-Turk, Effect Smart Market en Effect Power.

Nodes, blockchainnetwerk.

Mechanical Turk (M-Turk)

De eerste fase in de ontwikkeling van dit platform is “Mechanical Turk (M-Turk), waarmee gebruikers in staat worden gesteld om een hele reeks taken uitvoeren, waarvoor zij in ruil daarvoor een beloning ontvangen. Door deze opzet ontstaat er voor ontwikkelaars van kunstmatige intelligentie en bedrijven die zich op de AI-markt richten een geheel nieuwe manier om AI-algoritmes te ontwikkelen.

 

 

The Effect AI Smart Market

De tweede fase is “The Effect AI Smart Market” , een gedecentraliseerd netwerk waar ontwikkelaars van kunstmatige intelligentie hun diensten kunnen verkopen, verhuren of op een andere wijze kunnen aanbieden met behulp van algoritmes. Betalingen kunnen worden uitgevoerd met het “Effect-token (EFX)”. Ieder algoritme beschikt over zijn eigen wallet om de transacties binnen het netwerk te kunnen uitvoeren. Binnen deze marktplaats kunnen algoritmes communiceren en samenwerken met andere algoritmes. Ook kunnen deze algoritmes diensten van elkaar aanschaffen.

Effect AI, machine learning workflow diagram.

Effect AI en Effect Power

De laatste fase is “Effect Power”, een gedecentraliseerd gedistribueerd computerplatform dat zich voornamelijk richt op “deep learning”. Hierbij wordt computerkracht van kunstmatige intelligentie gedistribueerd, waardoor het risico van een “singel point of failure” binnen het netwerk wordt weggenomen. Met Effect AI ontstaat er een wereldwijd on-demand, schaalbaar en gedistribueerd platform voor AI-ontwikkelaars.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter