Alphacat: investeringsplatform op de NEO blockchain

with Geen reacties

Alphacat is een quantitatief investeringsplatform voor digitale betalingseenheden. Dit platform is een zogenaamde “predictive robot marktplaats” die gebouwd is met het NEO blockchain protocol. Deze NEO dapp maakt voor de marktvoorspellingen gebruik van kunstmatige intelligentie en big data, die investeerders kunnen voorzien van relevante informatie over investeringen in allerlei soorten projecten. Met deze toepassingen wil Alphacat het investeren in projecten toegankelijker maken voor het doorsnee publiek. Onder de ontwikkelaars van deze blockchaintoepassing bevinden zich onder andere financiële experts die beschikken over jarenlange ervaring op Wall Street en een aantal ontwikkelaars van kunstmatige intelligentie bij Google.

Crowdsourcing, Alphacat.

Alphacat en ATAC Tokens

De transacties op dit platform worden 24 uur per dag en 7 dagen in de week uitgevoerd door robots in plaats van door mensen. Alphacat zorgt voor een samensmelting van kunstmatige intelligentie, machine learning, voorspellende algoritmen, FinTech, big data en decentrale gedistribueerde netwerken. Alphacat is niet alleen interessant voor professionele investeerders, maar zeker ook voor particuliere investeerders zonder enige investeringservaring. Blockchainapplicaties van ontwikkelaars kunnen hun innovaties op het platform distribueren en voor hun bijdragen worden zij vervolgens beloond met zogenaamde ATAC Tokens.

Reward.

Beloning voor onderzoekspublicaties

Daartegenover staat dat zij een bepaalde hoeveelheid ACAT Tokens moeten betalen als zij hun innovaties en onderzoeksresultaten op het Alphacat platform willen publiceren. Op het moment dat gebruikers gebruikmaken van die onderzoeksresultaten, dan worden ACAT Tokens als beloning uitgekeerd aan de ontwikkelaars. Dat houdt automatisch in dat de hoogte van de toegekende beloningen, is gerelateerd aan de gebruiksfrequentie van de gepubliceerde onderzoeksresultaten.

Development

Leave a Reply