Alphacat: investeringsplatform op de NEO blockchain

met Geen reacties

Alphacat is een quantitatief investeringsplatform voor digitale betalingseenheden. Dit platform is een zogenaamde “predictive robot marktplaats” die gebouwd is met het NEO blockchain protocol. Deze NEO dapp maakt voor de marktvoorspellingen gebruik van kunstmatige intelligentie en big data, die investeerders kunnen voorzien van relevante informatie over investeringen in allerlei soorten projecten. Met deze toepassingen wil Alphacat het investeren in projecten toegankelijker maken voor het doorsnee publiek. Onder de ontwikkelaars van deze blockchaintoepassing bevinden zich onder andere financiële experts die beschikken over jarenlange ervaring op Wall Street en een aantal ontwikkelaars van kunstmatige intelligentie bij Google.

Crowdsourcing, Alphacat.

Alphacat en ATAC Tokens

De transacties op dit platform worden 24 uur per dag en 7 dagen in de week uitgevoerd door robots in plaats van door mensen. Alphacat zorgt voor een samensmelting van kunstmatige intelligentie, machine learning, voorspellende algoritmen, FinTech, big data en decentrale gedistribueerde netwerken. Alphacat is niet alleen interessant voor professionele investeerders, maar zeker ook voor particuliere investeerders zonder enige investeringservaring. Blockchainapplicaties van ontwikkelaars kunnen hun innovaties op het platform distribueren en voor hun bijdragen worden zij vervolgens beloond met zogenaamde ATAC Tokens.

 

 

Beloning voor onderzoekspublicaties

Daartegenover staat dat zij een bepaalde hoeveelheid ACAT Tokens moeten betalen als zij hun innovaties en onderzoeksresultaten op het Alphacat platform willen publiceren. Op het moment dat gebruikers gebruikmaken van die onderzoeksresultaten, dan worden ACAT Tokens als beloning uitgekeerd aan de ontwikkelaars. Dat houdt automatisch in dat de hoogte van de toegekende beloningen, is gerelateerd aan de gebruiksfrequentie van de gepubliceerde onderzoeksresultaten.

Development

Ontwikkelingstools

Ook kunnen ACAT Tokens worden gebruikt door architecten om engineers uit te nodigen om hun uitgedachte strategieën verder te ontwikkelen. Daarnaast kunnen zowel architecten als engineers een bepaalde hoeveelheid ACAT Tokens betalen voor de aanschaf van ontwikkelingstools die aan hun eigen projecten zijn gerelateerd. De ACAT Tokens van Alphacat kunnen worden gebruikt voor verschillende diensten op het platform.

The benefits of a shared economy. De voordelen van een gedeelde economie. Welke rol speelt privacy bij een gedeelde economie? Ik heb iets dat jij nodig hebt. Jij hebt iets dat ik goed kan gebruiken. Alphacat.

Crowdsourcing in de deeleconomie

Alphacat is een open platform gebaseerd op crowdsourcing en de deeleconomie, waarop iedereen zijn of haar uitvindingen kan publiceren en verkopen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van geavanceerde financiële marktvoorspellingen. Alphacat geeft ontwerpers van decentrale gedistribueerde applicaties de tools in handen om hun eigen algoritmes te ontwikkelen, te testen en te exploiteren. Het beschermen van de privacy en informatie ten aanzien van de investeerders en het beschermen van de intellectuele eigendommen van de onderzoekers, zijn de belangrijkste uitgangspunten van dit platform.

Blockchain data, IPFS.

Stroomlijnen van communicatie

Met Alphacat worden ontwikkelaars op een zeer geavanceerde manier in staat gesteld om jaren van intensieve research, te verzilveren op een decentraal gedistribueerd platform. Alphacat brengt onderzoekers uit allerlei verschillende vakgebieden samen, zodat zij veel gestroomlijnder met elkaar kunnen communiceren, over alles waar ze op dit moment aan werken. Daarnaast kunnen ontwikkelaars hun onderzoeksresultaten veel gerichter presenteren aan hun uiteindelijke doelgroepen. Met Alphacat ontstaat een geheel nieuwe vorm van investeren in geavanceerde innovatieve projecten.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter