Wat is EO Trade? Een samensmelting van blockchain en traditioneel beleggen

met Geen reacties

EO Trade presenteert zich als een revolutionair digitaal ecosysteem voor snelle en veilige cryptocurrency-transacties. Dit platform biedt tal van mogelijkheden voor investeringen met traditionele valuta. Met EO Trade ontstaat een samensmelting van traditionele beleggingsvormen en blockchaintechnologie, door de integratie van vier verschillende platformen. Met EO Trade kunnen zowel transacties met digitale betalingseenheden als transacties met fiat gelden, sterk worden vereenvoudigd.

Exchange, Index, EO Trade.

Ontwikkeld door ExpertOption

Het platform van EO Trade wordt aangedreven door de EO coin en is ontwikkeld door ExpertOption, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het creëren van honderd procent transparante digitale handel voor beleggers. ExpertOption is een marktleider op investeringsgebied met meer dan zeven miljoen handelaren wereldwijd en ondersteunt zijn klanten, door middel van uitgebreide voorlichting over investeringen op allerlei gebieden. Daarnaast maakt ExpertOption voor zijn trading platform gebruik van de meest geavanceerde technologieën en analyse tools. Ook is ExpertOption een voorloper op het gebied van social trading, waarbij de opening van deals tussen handelaren wereldwijd, in real-time kan worden bekeken. ExpertOption is vooralsnog niet beschikbaar voor beleggers binnen de Europese Unie.

 

Effectieve strategieën gebaseerd op geavanceerde computer analyses

EO Trade biedt de mogelijkheid om te handelen in zeer veel verschillende cryptocurrency’s zoals onder andere Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Dash, Monero, Zcash en Ripple. Er bestaan zeer veel verschillende handelsstrategieën om winst te realiseren. Echter zijn er zoveel strategieën dat het gewoonweg onmogelijk is om deze strategieën snel onder de knie te krijgen. Voor een succesvolle trading worden dan ook door de meeste investeerders hooguit twee of drie verschillende handelsstrategieën toegepast om te proberen winst te behalen, zonder al te veel tijd te hoeven steken in het leren van die desbetreffende beleggingstactieken. ExpertOption brengt helderheid in de meest effectieve strategieën, gebaseerd op zeer verfijnde computeranalyses.

Cryptocoins, EO Trade, blockhain.

 

Samenwerking met Google en Facebook

Het platform van EO Trade werkt samen met Google en grote sociale netwerksites zoals Facebook. De digitale infrastructuur van EO Trade bestaat uit vier verschillende producten: het EO handelsplatform voor digitale betalingseenheden, de EO wallet, het ExpertOption handelsplatform en het EO nieuwsportaal. De wallet kan worden gebruikt voor het kopen, verkopen en opslaan van cryptomunten. De wallet biedt handelsmogelijkheden voor twintig verschillende digitale betalingseenheden en een groot aantal traditionele valuta.

Blockchain, EO Trade.

 

Het netwerk van EO Trade wordt aangedreven door een krachtige motor: de EO coin

Het EO nieuwsportaal wordt gepresenteerd als een belangrijke bron voor de meest actuele ontwikkelingen op de cryptomarkt. EO trade heeft de ambitie hoog liggen en manifesteert zich als het snelste en meest krachtige handelsplatform voor cryptocurrency’s. Het platform wordt aangedreven door de EO coin. Deze virtuele munt is de krachtige motor van het netwerk en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de markteisen van dit moment en van de toekomst. Met behulp van de EO coin kunnen de transactiekosten sterk worden verlaagd.

Cryptocoins, Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

 

Kruisbestuiving tussen blockchaintechnologie en traditioneel beleggen

EO Trade hanteert een razendsnel KYC-protocol (Know Your Customer), waardoor het identificeren en verifiëren van de identiteit van nieuwe klanten sneller verloopt en het tegengaan van witwaspraktijken en andere illegale activiteiten, veel efficiënter kan worden tegengegaan. Het platform kan gratis worden gebuikt en is vrij toegankelijk voor alle handelaren. Daarnaast zijn alle vier de platformen binnen het netwerk van EO geschikt voor zowel Android, IOS, Windows en MacOS. Of dit platform ook daadwerkelijk zal aanslaan in cryptoland? We zullen het even moeten afwachten. EO is in ieder geval serieus van plan om een nieuwe draai te geven aan online investeren, door een kruisbestuiving tussen de blockchain en traditioneel beleggen.

 

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter