Is Icocryptex betrouwbaar? Een review van het crypto platform!

with Geen reacties

Icocryptex is een Nederlands trading platform voor het handelen in cryptocurrency’s. Dit platform is sinds 22 mei 2018 actief op de markt en heeft de ambitie om uit te groeien tot een van de grotere spelers op de cryptomarkt. Deze Nijmeegse aanbieder geeft aan volledig conform te zijn met de toekomstige wet- en regelgeving omtrent blockchaintechnologie en digitale betalingseenheden. Zij voeren dan ook een actief beleid tegen witwaspraktijken. Voor iedere transactie is verificatie van de gebruikersidentiteit noodzakelijk en Icocryptex voldoet daarmee aan de KYC-regelgeving (Know Your Customer).

 

Blockchainnetwerk, cryptocurrency's, Icocryptex.

 

Bekijk reviews op verschillende crypto websites

Of dit trading platform betrouwbaar is of niet, is nog lastig te bepalen. Ook deze nieuwe crypto exchange zal zich eerst nog moeten bewijzen. Zorg er daarom altijd voor dat je zelf goed onderzoek doet naar de aanbieder waarmee je in zee wilt gaan. Bekijk reviews op verschillende crypto websites en ga niet alleen uit van de informatie in dit artikel. Houdt ook de adviezen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) altijd goed in de gaten. De AFM heeft onlangs onderzoek gedaan naar de beweegredenen van cryptobezitters om in cryptomunten te gaan handelen en daarvan een aantal resultaten gepubliceerd.

 

Icocryptex, virtuele valuta.

 

Icocryptex hanteert lage transactievergoedingen

Icocryptex maakt handelen in cryptocurrency’s eenvoudig en voorspelbaar. Dat komt onder andere doordat deze aanbieder een vaste vergoeding hanteert van 0.15% over de gehele linie. Daarmee is Icocryptex één van de goedkoopste aanbieders in Nederland van dit moment. Periodiek bekijken zij de vergoedingsstructuur en wanneer ze besluiten om de hoogte van de transactievergoedingen te wijzigen, dan stellen zij hun gebruikers ruim een maand voor die aanpassing op de hoogte. Hierdoor worden handelaren niet zomaar geconfronteerd met onverwachte extra kosten.

Computer code, iPhone, tablet.

 

Welke virtuele valuta kan ik verhandelen op Icocryptex?

Icocryptex biedt de mogelijkheid om te handelen in zeer veel verschillende digitale betalingseenheden, zoals Ethereum, Aion, OmiseGo, CyberMiles, Aeternity, PowerLedger, Augur, VeChain, Storm, Substratum en Walton. Kijk hier voor alle voor een volledig overzicht van alle virtuele valuta.

Blockchain, cryptocoins.

 

Wat zijn de voordelen van Icocryptex?

 

Nederlands platform

Icocryptex is een volledig Nederlandse crypto exchange en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

69622051 met vestigingsnr. 000037962086.

 

Overzichtelijke interface

De interface is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

 

Transparante vergoedingsstructuur

De transactiekosten zijn helder en een eventuele aanpassing van de fees wordt een maand van tevoren bekendgemaakt.

 

Veilige identificatie service

Een identificatie service maakt het identificatie-proces voor handelaren eenvoudig en maakt het mogelijk om vrijwel direct transacties uit te voeren.

 

Lage transactiekosten

De transactiekosten zijn laag (0.15% trading fee). Kijk hier voor alle actuele fees op de website van Icocryptex. Tot 1 november 2018 hanteert deze aanbieder geen transactievergoedingen.

 

Ruim aanbod van cryptocurrency’s

Op het platform van Icocryptex kun je veel verschillende crypto coins kopen en verkopen. Het aanbod zal de komende tijd worden uitgebreid met andere virtuele valuta.

 

Geen eigen inleg

Voor het uitvoeren van transacties is geen eigen inleg vereist.

 

Instant trading

Zeer geschikt voor beginners op de crypto markt. Handelen in virtuele valuta is op dit platform eenvoudig en laagdrempelig. Je kunt een account aanmaken in 3 eenvoudige stappen.

Grafiek. Handelen Icocryptex.

 

Hoe maak ik een account aan op Icocryptex?

 

Acccount aanmaken

Maak een account aan en vul je e-mailadres in. Verifieer vervolgens de e-mail die je van Icocryptex ontvangt.

 

Verificatie per SMS

Wanneer je je persoonlijke gegevens op de website hebt ingevuld ontvang je per sms een wachtwoord voor eenmalig gebruik om je telefoonnummer te verifiëren.

 

Controle van je identiteitsgevens

Vervolgens worden je identiteitsgegevens gecontroleerd door middel van meerdere digitale checks, waarna je in de meeste gevallen klaar bent om te starten. Indien de verificatie van je identiteitsgegevens niet is geslaagd, dan kun je contact op nemen met het support team van Icocryptex. Zij beloven dan binnen 24 uur contact met je op te nemen.

 

Account Icocryptex aanmaken.

Wat zijn de nadelen van Icocryptex?

 

Nieuwe speler op de markt

Icocryptex is nog maar kort actief op de Nederlandse markt en zal nog moeten aantonen dat ze een betrouwbaar platform zijn. Wij willen gebruikers graag voorzien van de meest recente gebruikerservaringen. Heb je al ervaringen met deze aanbieder? Laat dan je reactie achter onder aan deze pagina, dan kunnen we deze ervaringen toevoegen aan onze website.

 

Meer weten?

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Leave a Reply