Nederlandse blockchain opleidingen en cursussen

met Geen reacties

Deze pagina is onder constructie

Blockchain en Fintech raken steeds meer bekend bij het grote publiek. Echter weten de meeste mensen niet precies hoe deze technologische innovatie nu precies in zijn werk gaat. Wie blockchain zegt, zegt cryptografie. En wie cryptografie zegt, zegt algoritmes en die ingewikkelde tak van sport is tot op heden alleen voorbehouden, aan experts op het gebied van IT en encryptietechnologie. De enorme potentie van blockchaintechniek om allerlei systemen en processen beter te stroomlijnen en veiliger te maken, heeft er inmiddels voor gezorgd dat steeds meer bedrijven interesse hebben gekregen, in de mogelijkheden voor blockchainintegratie binnen hun eigen organisatie. Daarom hebben wij een aantal blockchain opleidingen voor u op een rij gezet.

Student, educatie, blockchain opleidingen.

 

 

 

 

Blockchain opleidingen

 

 

 

Nodes, blockchainnetwerk.

Blockchain training, masterclass

 

 

 

 

Training, klassikale blockchain opleiding

 

Schooling, training, learning

 

Blockchain, programmeren, smart contracts

 

Blockchainnetwerk

 

Learning, bewegwijzering, pijlen

 

GEO-ICT Training Center: Python en Blockchains (2-daagse cursus)

Sommige blockchain opleidingen focussen zich specifiek op een programmeertaal, die geschikt is voor het ontwikkelen van decentrale applicaties. Python is op dit moment waarschijnlijk één van de meest populaire programmeertalen die je kunt leren. Dat komt niet alleen doordat je het relatief eenvoudig onder de knie kunt krijgen en gebruiken, maar ook omdat Python kan draaien op alle besturingssystemen. Hierdoor kunnen gebruikers de meest gevarieerde applicaties ontwikkelen of toepassen voor data science en machine learning. Python kan ook worden gebruikt voor het bouwen van een eigen blockchain of een eigen virtuele valuta.

Laptop, programmeren, code

Zelf opzetten van een blockchainnetwerk

In de cursus Python en Blockchains van GEO-ICT Training Center leert u hoe u met python een decentraal gedistribueerd grootboek kunt ontwerpen en krijgt u inzicht in de voor- en nadelen van deze geavanceerde technologische ontwikkeling. Hoe kan ik transacties binnen een blockchain uitvoeren en valideren? Hoe werkt een hash functie? En wat is de onderlinge relatie tussen de blokken binnen het netwerk? Deze 2-daagse cursus geeft antwoord op de meest prangende vragen en na afloop is de cursist in staat om zelf een eenvoudig blockchainplatform op te zetten, met de programmeertaal Python.

 

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter