De eToro Wallet is geschikt voor Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash en Litecoin

Cryptocurrency handelsplatform eToro heeft op 6 november 2018 een geheel nieuwe versie van zijn blockchain wallet gelanceerd: de eToro crypto Wallet. Deze digitale portemonnee is beschikbaar voor alle huidige geverifieerde eToro-gebruikers, waardoor zij nog sneller en veiliger digitale betalingseenheden kunnen opslaan, kopen of verkopen. De cryptocurrency’s die door de eToro crypto wallet worden ondersteund zijn: Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash en Litecoin.

Cryptocurrency's, Ethereum, Bitcoin, Litecoin, eToro Wallet

 

Voorzien van nieuwe functies

eToro is inmiddels één van de meest populaire cryptohandelsplatformen en heeft ongeveer tien miljoen geregistreerde actieve gebruikers. Deze eToro Wallet zal de komende tijd worden voorzien van nieuwe functies en geschikt worden gemaakt voor andere cryptomunten. Of het nu gaat om de opslag van cryptocoins of wallet naar wallet transacties, met de eToro crypto Wallet komt iedere cryptohandelaar goed beslagen ten ijs!

Versleuteling, slot, eToro wallet

De eToro wallet is zeer gebruiksvriendelijk

De eToro crypto Wallet is een mobiele applicatie die beschikbaar is via de App Store van Apple en via Google Play. Deze zeer gebruiksvriendelijke online crypto portemonnee maakt gebruik van multi-signature, waardoor de veiligheid bij iedere transactie verder wordt verhoogd. Daarnaast hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van de private sleutels. Alle uitgevoerde transacties binnen de blockchain en de saldi worden overzichtelijk getoond, binnen het eenvoudig te gebruiken dashboard.

Bitcoin, eToro Wallet

 

Beleggen op een getokeniseerde markt

eToro maakt werk van cryptocurrency trade en is ervan overtuigd dat decentraal gedistribueerde transacties, een grote impact zullen hebben op de wereldwijde economie. Blockchaintechnologie heeft de potentie om traditionele financiële processen te hervormen, op allerlei fronten. Het verhandelen van eigendommen door middel van tokens zal de komende jaren steeds gebruikelijker worden. Veilige, efficiënte en snelle wallets zijn daarbij dan onmisbaar. Met de eToro Wallet opent eToro de deuren voor traditionele investeerders, die hun beleggingsactiviteiten willen voortzetten in een “getokeniseerde” markt.

Blockchainnetwerk

De eToro wallet maakt investeren in crypto assets eenvoudiger

De eToro Wallet zal de komende tijd worden uitgerold naar verschillende landen wereldwijd en beschikbaar worden gemaakt voor nog meer gebruikers en voor nog meer verschillende toepassingsmogelijkheden. eToro’s Yoni Assia geeft aan dat de huidige eToro Wallet nog maar het begin is en dat het platform gebruikers in staat stelt om te investeren, onder hun eigen specifieke voorwaarden. Mensen kunnen investeren in verschillende assets. Of het nu gaat om aandelen, eigendommen of cryptoprojecten: de eToro Wallet maakt het handelen stukken eenvoudiger en geeft helder real-time overzicht van je gehele crypto portfolio en alle uitgevoerde transacties.

Crypto platform, eToro wallet

 

Meer weten?

 

Beleggen in cryptovaluta is nooit zonder risico!

eToro wordt in Europa gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) en wordt in het Verenigd Koninkrijk gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA). Houd er altijd rekening mee dat net zoals dat voor alle beleggingsvormen in traditionele beleggingsinstrumenten geldt: beleggen is nooit zonder risico’s! Voor beleggen in crypto-gerelateerde assets geldt dat nog veel sterker. Trading in cryptocurrency’s kent nog geen solide EU-wetgeving. Houd daarom altijd de adviezen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) goed in de gaten, als je met de blockchain en cryptocoins aan de slag gaat. Bij iedere beleggingsvorm – of het nu gaat om beleggen in traditionele valuta of beleggen in cryptovaluta – geldt: uw vermogen loopt altijd risico!

eToro, stier.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Leave a Reply