Hoe werkt crypto trading op Plus500?

Handelaren met een Plus500 account kunnen handelen in CFD’s van forex, aandelen, grondstoffen, opties en indexen. Plus500 biedt op dit ogenblik meer dan 2000 verschillende handelsinstrumenten aan. De gepatenteerde innovatieve technologie van Plus500 maakt trading mogelijk, zonder fysiek aanwezig te zijn binnen deze specifieke markten.

Crypto exchange, Plus500 crypto trading

Plus500 crypto trading geeft een helder overzicht van alle wisselkoersen en prijzen

Het openen van een positie op Plus500 crypto trading is zeer eenvoudig. Via het “trade screen” selecteer je het specifieke instrument waarin je wilt gaan handelen en klik je op de Kopen/Verkopen button. Hierdoor wordt er een popup box geopend met het “positiescherm”. Dit scherm toont alle koersen en prijzen van de desbetreffende beleggingsinstrumenten. Ook heb je hier een duidelijk overzicht van de waarde van de posities en ook de marges die nodig zijn om te handelen. Daarnaast kun je stop orders instellen voor risicobeheer, om continu de beleggingsrisico’s te identificeren en te beoordelen. De wisselkoersen worden doorlopend geüpdatet op basis van de actuele ontwikkelingen op de markt.

Crypto galerij, Plus500 crypto trading

Instellen van stop orders

Plus500 crypto trading kent vier verschillende soorten stop orders: de trailing stop order, de gegarandeerde stop order, de stop loss order (sluiten bij verlies) en de stop limit order (sluiten bij winst). Het handelsplatform hanteert lage kosten en is eenvoudig in gebruik. Handelen in CFD’s betekent speculeren op stijgende en dalende cryptokoersen, dus de risico’s van deze beleggingsvorm liegen er dan ook niet om. Plus500 crypto trading is alleen geschikt voor ervaren, door de wol geverfde beleggers, die zich puur focussen op koersverschillen. De winsten zijn doorgaans hoog, maar de verliezen ook! Voor wie met cryptocoins aan de slag wil als belegging voor de lange termijn (HODL), is dit platform dan ook niet geschikt.

 

Meer weten?

 

Plus500 mobile crypto trading

Het platform biedt CFD’s o.a. voor de volgende cryptocurrency’s:

  • Ethereum
  • Bitcoin
  •  Bitcoin Cash
  • Litecoin
  • NEO
  • IOTA
  • XMR (Monero)
  • EOS
  • Ripple
  • IOTA

Plus500 crypto trading

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Leave a Reply