Wat zijn de voordelen van de LUXWALLET ECLIPSE?

De cryptohandelaar die niet alleen gaat voor het hoogste niveau van veiligheid, maar ook voor stijl en klasse, kan kiezen voor de LUXWALLET ECLIPSE. Deze externe hardware wallet met vingerafdruksensor en AES256 encryptie voor de bescherming van je private en publieke sleutels, je wachtwoorden, digitale overeenkomsten, bedrijfsgeheimen en andere gevoelige bestanden, is één van de meest solide koude opslagmethoden die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.

Luxwallet Eclipse series

Bescherming tegen diefstal met geweld

De veiligheid wordt onder andere gewaarborgd door de ingebouwde geavanceerde Samsung chips. De LUXWALLET ECLIPSE is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar deze wallet is ook nog eens beschermd tegen diefstal met geweld. Wanneer de LUXWALLET ECLIPSE toch abrupt uit je handen zou worden gegrist, dan kan het apparaat zichzelf vernietigen. Criminelen kunnen in dat geval niet zomaar met de opgeslagen data aan de haal en dat is een hele geruststelling.

Hacker, de LUXWALLET ECLIPSE biedt een hoge mate van bescherming tegen hackers.

Veilig opslaan van foto’s en videomateriaal

Ook voor het veilig opslaan van je foto’s en video’s is de LUXWALLET ECLIPSE een zeer geschikte oplossing. De ontwerpers van deze externe hardware zijn bij de ontwikkeling ervan niet over één nacht ijs gegaan en dat is te merken. Zo eenvoudig als het voor gebruikers is om snel te kunnen inloggen, zo ingewikkeld is het voor onbevoegden om toegang te verkrijgen tot welke data dan ook.

Luxwallet Eclipse versie

Opsporing verzocht

Net als de LUXWALLET ARC kan een binnenshuis kwijtgeraakte LUXWALLET ECLIPSE snel weer worden opgespoord met de AION Bluetooth GPS tracker. Met behulp van een smartphone en een applicatie kun je een alarm laten afgaan tot een afstand van ongeveer 23 meter. Een LUXWALLET is dan ook nooit lang zoek!

Luxwallet Eclipse versie

Wat zijn de voordelen van de LUXWALLET ECLIPSE?

 

Eenvoud, stijl en klasse:

Uiteraard is veiligheid het belangrijkste element van een hardware wallet voor cryptocurrency-opslag. Echter valt op het design ook weinig aan te merken. De LUXWALLET ECLIPSE ziet er gewoon mooi uit!

 

Snelle inlogprocedure:

In een fractie van een seconde ben je door middel van een vingerafdruk op het apparaat ingelogd en kun je direct aan de slag. Het is mogelijk om 6 verschillende vingerafdrukken aan de hardware wallet toe te voegen.

Stapel Bitcoins, HODL.

Hoog veiligheidsniveau:

Zeer hoge bescherming door de verfijnde AE256 encryptie.

 

Geschikt voor verschillende soorten data-opslag:

Of het nu gaat om de beveiliging van je wachtwoorden, gevoelige bedrijfsinformatie, private en publieke sleutels van virtuele valuta, digitale contracten, foto en videomateriaal of belangrijke projecten: de LUXWALLET ECLIPSE is multifunctioneel!

Luxwallet Eclipse versie

Kwantumbestendig:

Voorlopig bestaat hij nog niet: de kwantumcomputer, waarbij berekeningen worden uitgevoerd volgens de principes van de kwantummechanica. Dat wil echter niet zeggen dat het nog heel lang gaat duren voordat een dergelijk snelle supercomputer op de markt verschijnt. Het grote gevaar van de ontwikkeling van zo’n computer is dat de processor, in één keer dezelfde calculaties kan uitvoeren over een enorme hoeveelheid data. En dat betekent dat het kraken van de huidige wachtwoorden een stuk eenvoudiger wordt. De LUXWALLET ECLIPSE en de LUXWALLET ARC zijn alvast op deze ontwikkeling voorbereid en zelfs een kwantumcomputer krijgt deze hardware wallets er niet zomaar onder.

 

Hoe werkt een cryptocurrency wallet?

AION Bluetooth GPS tracker:

Wanneer je de LUXWALLET ECLIPSE kwijt bent, dan kunt je natuurlijk het hele huis ondersteboven halen in de hoop dat je het apparaat ergens tegenkomt. Veel gemakkelijker is het om je wallet gewoon even te laten piepen. Met het alarm van de AION Bluetooth GPS tracker is het apparaat binnen enkele seconden weer terecht. Daarnaast is het mogelijk om de tracker te gebruiken als afstandsbediening voor het maken van foto’s via je smartphone.

 

Gespreksopnamen:

Met de interne voice recorder kun je opgenomen gesprekken gemakkelijk opslaan.

Luxwallet Eclipse versie

Koop bij bol.com

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).