Wat zijn de voordelen van de LUXWALLET ARK?

De LUXWALLET ARK is uitgerust met geavanceerde Samsung chips, waardoor een veilige opslag van bestanden is gegarandeerd. Deze hardware wallet ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens geschikt voor het opslaan van verschillende data. Deze wallet is niet alleen geschikt voor het extern opslaan van cryptocurrency’s, maar ook voor het veilig beheren van al je wachtwoorden, projecten, foto’s en video’s. Je logt in door middel van een eenvoudige vingerafdruk, waarna je de LUXWALLET ARK direct kunt gebruiken. Een bijzondere eigenschap van deze hardware wallet is dat er bij diefstal of oneigenlijk gebruik van het apparaat een proces in werking wordt gesteld, waarbij alle interne data automatisch wordt vernietigd. Hierdoor kan gevoelige data niet in handen komen van onbevoegde gebruikers.

Luxwallet, cryptocurrency wallet.

Met de LUXWALLET ARK bewaar je alle wachtwoorden, private en publieke sleutels veilig op één locatie!

Met de LUXWALLET ARK sla je je private en publieke sleutel verantwoord op, net als je wachtwoorden voor de crypto-exchanges waarop je met de virtuele valuta handelt. De AES256 versleuteling zorgt voor het hoogste niveau van veiligheid en met behulp van de zogenaamde AION Bluetooth GPS tracker ben je in huis (tot ongeveer 23 meter) altijd in staat om een rondslingerende LUXWALLET snel te vinden. Deze GPS tracker werkt met alle smartphones en tablets met Bluetooth 4.0 en hoger.

Bitcoin

Ook voor bedrijfstoepassingen is de LUXWALLET ARK zeer geschikt

De LUXWALLET ARK is niet alleen erg geschikt voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Deze hardware wallet is ideaal voor het opslaan en beheren van bedrijfsgeheimen, overeenkomsten en wachtwoorden voor allerlei systemen.

Luxwallet Ark versie

Wat zijn de voordelen van de LUXWALLET ARK?

 

Elegante wallet:

Mooi uitgevoerd in een strak design

Luxwallet Arc versie

Snel inloggen met je vingerafdruk.

 

Mogelijkheid voor het toevoegen van 6 vingerafdrukken.

Luxwallet Arc versie

 

Hoog veiligheidsniveau door de geavanceerde AES256 versleuteling.

 

Multifunctioneel:

Niet alleen geschikt voor het opslaan en beheren van verschillende soorten data, maar ook voor het opslaan van bijvoorbeeld foto’s en video’s.

 

Kwantumbestendig:

deze hardware wallet biedt bescherming tegen de mogelijke ontwikkeling van een kwantumcomputer.

 

Hoe werkt een cryptocurrency wallet?

Tracking:

Met de AION Bluetooth GPS tracker heb je je binnenshuis kwijtgeraakte LUXWALLET ARK snel weer gevonden met behulp van piepgeluiden. Daarnaast is de GPS tracker ook te gebruiken als afstandbediening voor het maken van foto’s met je smartphone.

 

Voice recorder:

De LUXWALLET beschikt over een interne voice recorder, waarmee je gesprekken eenvoudig kunt opslaan.

Luxwallet Arc versie

Koop bij bol.com

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).