Wat is Ethcore?

Ethcore is opgericht door Gavin Wood, één van de grondleggers van Ethereum. Daarnaast is hij ook de ontwikkelaar van Solidity, de programmeertaal van Ethereum. Met behulp van deze programmeertaal kunnen smart contracts worden geschreven. Ethcore wil graag samenwerken met leiders uit verschillende industrieën wereldwijd, om te helpen met het toegankelijk maken van het enorme commerciële potentieel van het Ethereum blockchainnetwerk.

 

Ethereum browser

Ethcore is samengesteld uit een aantal startups die deelnemen aan het Ethereumproject en andere pas afgestudeerde studenten. Het team is toegewijd aan het creëren van een levendig decentraal netwerk. Ethcore is de ontwikkelaar van Parity, ’s werelds snelste en veiligste Ethereum client die direct geïntegreerd is in de browser.

 

Parity

Parity is de eerste in een serie geplande software-uitgaven door Ethcore. De totstandkoming van Parity is het hoogtepunt van meer dan 2 jaar experimenteren, ontwerpen en uitvoeren van blockchaintechnologie door de knapste koppen uit de sector. Parity is een unieke, goed presterende en betrouwbare blockchain client.

 

Cryptocurrency

Met Parity heeft u toegang tot alle functies en mogelijkheden van het Ethereum blockchain, inclusief krachtige decentrale applicaties en de grote hoeveelheid cryptocurrencys, die beschikbaar zijn op het platform. Iedere regel in de codering is bestudeerd door op zijn minst 1 specialist. In de meeste gevallen wordt de code beoordeeld door 2 of meer ontwikkelaars, voordat de code beschikbaar wordt gesteld voor het publiek. Ethcore streeft naar perfectie! Dat de blockchaintechnologie in de komende jaren een belangrijke digitale infrastructuur wordt, daar twijfelen wij niet aan. Met welke snelheid die ontwikkeling precies zal plaatsvinden, is natuurlijk niet precies te voorspellen.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).