Wat is de Ledger Blue?

Als je op zoek bent naar externe hardware voor het opslaan van je cryptomunten, zoals Bitcoin, Ethereum of wellicht Ripple, dan zijn er een aantal verschillende goede en solide wallets op de markt. De Ledger Blue is op dit moment één van de meest populaire crypto wallets. Voor wie niet alleen waarde hecht aan veiligheid, maar ook aan vormgeving, is deze externe opslagmethode een echte aanrader.

Ledger Blue touchscreen

Met de Ledger Blue heb je altijd een goed overzicht van alle transacties

Deze premium hardware wallet is niet alleen zeer eenvoudig in het gebruik dankzij een groot aanraakscherm, maar ondersteunt ook nog eens een heel scala aan digitale betalingseenheden. Via het mooie kleuren touchscreen (3.5-inch) heb je altijd een goed overzicht van alle transacties die je hebt uitgevoerd en ben je in staat om heel gemakkelijk iedere actie op het apparaat te beheren. Het touchscreen is krasbestendig en de zamak frame in combinatie met de plastic cover, maken van de Ledger Blue dan ook een zeer solide wallet.

Ledger Blue voorzijde en achterzijde

Meerdere assets en een geavanceerde beveiligde chip

De Ledger Blue biedt de mogelijkheid om meerdere applicaties tegelijkertijd uit te voeren, waardoor gebruikers meerdere cryptocurrency assets tegelijkertijd kunnen beheren. Met de Ledger Live Computer App controleer je snel je saldo en verzendt en ontvang je veilig al je virtuele valuta. Het veiligheidsniveau van dit apparaat is hoog en iedere keer wanneer je je hardware wallet inschakelt, wordt de integriteit van het apparaat gecontroleerd door een beveiligde chip. Deze geavanceerde chip is speciaal ontworpen om de private sleutels te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Dat wil zeggen dat je private sleutels niet kunnen worden ontrokken van de externe hardware. Naast een USB-verbinding kan de Ledger Blue ook worden gebruikt met Bluetooth. Deze hardware wallet werkt met Windows, Mac en Linux.

De Ledger Blue hardware wallet

Welke cryptocurrency’s worden door de Ledger Blue hardware wallet ondersteund?

 

De Ledger Blue is onder andere geschikt voor de volgende digitale betalingseenheden:

Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Ripple, Litecoin, Ubiq, Ark, Zcash, Komodo, FIDO U2F, Dogecoin, Stratis, Digibyte, Hcash, Qtum, NEO, Expanse, Pivx, Viacoin, Vertcoin, Stealthcoin.

Daarnaast ondersteunt de Ledger Blue verschillende ERC20 tokens.

Ledger blue en smartphone

 

Kies de juiste digitale wallet voor jouw cryptocurrency’s!

Koop de Ledger Blue

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).