Wat is de Archos Safe-T mini en waar kan ik deze kopen?

De Archos Safe-T mini is een veilige hardware wallet van Franse makelij, voor het veilig opslaan van virtuele valuta. Met dit apparaat worden je private sleutels offline gegenereerd en wordt er gebruikgemaakt van een geëncrypteerde chipset, die zorgt voor de fysieke beveiliging van de wallet. Deze beveiligde hardware chip vernietigt zichzelf op het moment dat de Archos Safe-T mini in verkeerde handen valt en vervolgens niet op de juiste manier wordt gebruikt. Wanneer je wallet zou worden gestolen en de dief je pincode probeert achterhalen, dan wordt de chip direct onbruikbaar.

De Archos Safe-T mini hardware wallet.

Goedkeuring van iedere transactie

De Archos Safe-T mini kan eenvoudig worden gekoppeld aan je pc, laptop of smartphone via een micro USB-kabel. Deze USB-aansluiting wordt standaard meegeleverd met het apparaat. Een vier tot zes cijferige PIN-code zorgt voor een extra beveiliging van de wallet. Iedere uitgevoerde transactie wordt getoond op de ingebouwde display en moet door de gebruiker van het apparaat worden goedgekeurd.

De Archos Safe-T mini hardware wallet gekoppeld aan een laptop.

De Archos Safe-T mini maakt het veilig beheren van virtuele valuta heel simpel

Met deze hardware wallet wordt het managen van cryptocurrency-transacties zeer eenvoudig en houd je een goed overzicht over alle ontvangen en verzonden digitale betalingseenheden. Ook het versturen en ontvangen van crypto coins uit andere digitale wallets, is met de Archos Safe-T mini heel eenvoudig. Wanneer het apparaat op de een of andere manier beschadigd raakt, kwijtraakt of gestolen wordt, dan kan de eigenaar van de Archos Safe-T mini aan de hand van een recover seed key, de wallet herstellen.

De Archos Safe-T mini crypto wallet.

Kies de juiste digitale wallet voor jouw cryptocurrency’s!

Koop de Archos Safe-T mini

 

Stapel Bitcoins, HODL.

 

Verificatie en bevestiging van transacties met één druk op de knop!

Met een simpele druk op de knop worden alle transacties geverifieerd en uitgevoerd. De Archos Safe-T mini is compatible met onder andere MyCrypto (een open-source, client-side tool voor de interactie met blockchainnetwerken) en Electrum (een Bitcoin wallet). De volgende cryptocurrency’s worden door de Archos Safe-T mini ondersteund:

 

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Bitcoin Gold
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Dash
  • Daarnaast worden ook alle ERC20 tokens ondersteund

 

Bewaar jouw Bitcoin veilig op een hardware wallet.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor onze blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).