Waar kan ik de Cryptosteel aanschaffen?

Iedereen die gaat handelen in virtuele valuta moet er altijd voor zorgen, dat zijn of haar cryptocurrency’s op een veilige manier worden opgeslagen. Maak daarom altijd een back-up van je wachtwoorden. De Cryptosteel is één van meest veilige opslagmethoden voor jouw Recovery Seed, omdat je wachtwoorden zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals brandschade (tot wel 1000 graden celcius), waterschade en schokschade (wanneer het apparaat een paar meter valt, dan zijn je wachtwoorden nog gewoon in tact).

Cryptosteel

De Cryptosteel is onmisbaar voor iedere cryptohandelaar!

De Recovery Seed is een zeer belangrijke back-up voor het opslaan van je virtuele valuta en moet dan ook zorgvuldig gebeuren. Iedereen die zijn of haar crypto coins opslaat op een digitale hardware wallet, moet het wachtwoord dan ook goed bewaren. Dit wachtwoord kan bestaan uit 12 of 24 woorden en geeft je toegang tot al je digitale betalingseenheden. Cryptosteel is niet alleen ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, maar is ook nog eens bestendig tegen hackers. Dat komt onder andere doordat er geen derde partijen nodig zijn, om de Recovery Seed veilig op te slaan. Dit duurzame en betaalbare apparaat is onmisbaar voor iedere cryptohandelaar!

Cryptosteel

Hoe werkt de Cryptosteel?

De roestvrije Cryptosteel is uitgevoerd in zakformaat en beschikt over een eigen toolkit, bestaande uit kleine stalen en aan beide kanten gegraveerde lettertjes. Codes en wachtwoorden worden handmatig samengesteld uit gedeeltelijk willekeurige karakters. Gebruikers kunnen tot 96 karakters opslaan in de Cryptosteel, waardoor de veiligheid en privacy van deze data kan worden gegarandeerd. Op het moment dat de gewenste volgorde van de karakters binnen de Cryptosteel is vastgelegd, dan is je wachtwoord beschermd. Om je wachtwoord binnen de Cryptosteel op te slaan moet je de volgende stappen nemen:

 

  1. Open de stalen cover (uit elkaar draaien)
  2. Ontgrendel de unit door met één van de lettertjes (tegeltjes) het schroefje met de klok mee in horizontale positie te draaien
  3. Maak de hefboom aan de zijkant open
  4. Schuif de karakters van je wachtwoord naar binnen
  5. Leg de gegraveerde tegeltjes alvast in de juiste volgorde klaar, voordat je het apparaat opvult . Vul vervolgens alle rijen van de Cryptosteel op. Wanneer je een Recovery Seed Phrase toevoegt, gebruik dan alleen de eerste vier karakters. Indien een Recovery Seed Phrase uit maar drie karakters bestaat, dan kun je een blanco tegeltje toevoegen om de ruimte op te vullen.
  6. Sluit de stalen cover en draai het schroefje weer met een tegeltje vast in verticale positie
  7. Je wachtwoord is nu veilig opgeslagen!

Cryptosteel gebruiksaanwijzing

 

De Cryptosteel voor jouw cryptocurrency’s is verkrijgbaar bij

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van blockchaintechnologie? Meld je dan nu aan voor de blogpost!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Ik ga ermee akkoord dat mijn naam en e-mailadres worden gedeeld met Mailchimp.
Met de blogpost van Uitleg Blockchain blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de blockchain technologie.
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).

Laat een reactie achter